buchta s želé (zrovna se mi na něm udělala pěna), se všemi druhy ovoce, kdekoli upečená hned.
Bez mléka, když si tam nedáte tu fotogenickou šlehačku :-).
Piškot (na dva vymazané a vysypané menší pekáčky nebo dvě dortové formy nebo dělte dvěma - já když už peču, tak hodně :-) ):
6 vyšlehaných bílků s přisypanými 6 lžícemi jakéhokoli cukru (dávám kokosový nebo třtinový nebo namíchám oba, lze i ubrat)
+ postupně zašlehané žloutky a nakonec 6 lžic mouky (špaldová hladká nebo celozrnná), poslední dobou už dělám jen podle oka.
Peču na 160°C asi 20 minut, zkusím špejlí.
Krém: namazáno kokosovým jogurtem PlantOn z Lidlu dle chuti
Ovoce: dle možností a sezony (borůvky, rybíz, míchané ovoce, čerstvé/mražené jahody, kompotované broskve, ...)
Želatina: nebo želé dle návodu
Slast.
Bez mléka, když si tam nedáte tu fotogenickou šlehačku :-).
Piškot (na dva vymazané a vysypané menší pekáčky nebo dvě dortové formy nebo dělte dvěma - já když už peču, tak hodně :-) ):
6 vyšlehaných bílků s přisypanými 6 lžícemi jakéhokoli cukru (dávám kokosový nebo třtinový nebo namíchám oba, lze i ubrat)
+ postupně zašlehané žloutky a nakonec 6 lžic mouky (špaldová hladká nebo celozrnná), poslední dobou už dělám jen podle oka.
Peču na 160°C asi 20 minut, zkusím špejlí.
Krém: namazáno kokosovým jogurtem PlantOn z Lidlu dle chuti
Ovoce: dle možností a sezony (borůvky, rybíz, míchané ovoce, čerstvé/mražené jahody, kompotované broskve, ...)
Želatina: nebo želé dle návodu
Slast.