čtvrtek 20. června 2019

Vyléčená


Asi tak.
Díra v silnici a pak už si pamatuju jen jak sedím na obrubáku.
Klidné léto zaručeno aneb maminčin vynikající nok v akci :-).


... ale v nemocnici je vše v cajku ... ;-)


Dneska mě ty humoury přešly při pohledu na oteklou fialovou báň a taky když jsem zjistila, jak jsem nepoužitelná a ruce nestíhají z fofrklacků...
Nu, uvidíme :-). 
Vypadá to, že po vděčných Vánocích následujou vděčný prázdniny.

3 komentáře:

  1. Kačí, hodně sil a ještě více odpočinku!
    Hrozně ráda bych napsala něco k zítřku, ale ty emoce a vztek...nevím, zda to bude mít hlavu a patu.
    Denně musím jezdit v buse s pánem, který nedávno tvrdil, že vše je proti babišovi vylhané, že se to ukáže!!!! Když mu řidič opáčil, že ten audit je potvrzený, STEJNĚ ŘEKL, ŽE JE TO BLBOST!
    Když jsem mu připomněla, že neprotestuje jen Praha ale i mnoho dalších měst, řekl "TO JE DETAIL" - Prosím? Sta tisíce naštvaných lidí jsou detail? Víte co mám na tričku? JE MI STYDNO, stydím se za něj, za Zemana..." a on, že se stydím, ale špatně:-)))
    chlap, co OBDIVUJE SOUKUPA A BARANDOV...
    Závidím Slovensku ten svěží vítr.
    Jak asi bylo paní prezidentce sedět vedle chlapa, co ani nepustí dámu si sednou první....a týden po vraždě slov.novináře řekne, že by se novináři měli střílet...
    Mě je z toho tady tak smutno, prezident se NECHOVÁ JAKO HLAVA STÁTU a premiéra nám tu dělá někdo tak nemorání, takový hajzl???
    Zítra v Praze nebudu, ale vlajku na okně MÁM a triko nosím s velkou hrdostí ale i smutkem.
    Na bilboard nemám peňauze ale aspoň mám placku v červené barvě (trenky, že) STYDÍM SE ZA SVÉHO "PREZIDENTA". No, měla jsem to tehdy při objednávce rozšířit, ale fakt je, že "hlva státu", náš zastupitel, si tu hýčká takový odpad!!!!!!!!!
    Atd atd...
    Doufám, že budeš v pořádku!
    I má babička tráví ta vedra v nemocnici, s 90kou na krku, upadla na wc a už měsíc je hospitalizovaná. Pozdrav všem nedoceněným sestrám a lékařům, zvlášť v tom vedru.
    Drž se, děvče a díky za to, jak bojuješ.
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jupí, i Magdička je zpátky, svět je v pořádku :). ❤

      Vymazat
    2. My sme si s našou novou prezidentkou poriadne vydýchli, ostatné nechápeme, neprehľadné, nechutné,....nezavraždili len novinárov, ale vekovo to boli moje deti, deti narodené po a v čase nežnej revolúcie! Vraždíme si deti!

      Vymazat