![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiN5V44YaZ_3S7jIJlyJr1kSqoEnZV3cl7LTc-mkfuo-ejDnpA70P9rdGdnSODYjCMAVZZiUU4EwKBUVf3xrWr4x8MxChKnNjfmTLOJ8rS6WuQ6de3OuTdD1ZzV65bJBaztHMJRPPLQAg/s640/tma.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCBwxfqWKkJwE6f-YiRZQpepzAmTSOXloR3dVdPoeDgnTZ1k_5cU5o7UzCefrJkq8hYFILvdYSvQsSMOHRMJll9fhygnba_AwxrLiiyVz4tuXzWr3i3bD9FEz0zHr6wHKGWcu5gUTQVA/s640/voda.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbIcBfsQhjdHtty1NmfY3wsWFPzr2cnaPT7NPuHscpCujNQfsOL95HINcgKSPnrZFZv_5ObZZB7RQyb4_7i40rc7K3uI9Xd9v07MVFwqFuVBecGxPoUN5jWjjPPRrBBD1rqJss7gaUog/s640/zmrzka.jpg)
Nejdřív jsem musela dát dokupy sebe, teď o víkendu jsme se restartovali my dva.
A oběd a TAK dobrý klášterní pivo a projít se kolem vodní nádrže Trnávka a jeden z nejlepších dezertů na světě, co jsem kdy měla - pivní zmrzlina na švestkovém rozvaru se sladovou posypkou, pivní redukcí a šlehačkou a šalvějí zní na první dobrou trochu překombinovaně, ale byla to naprostá symfonie.
Foto by Lukor.
Žádné komentáře:
Okomentovat