úterý 8. září 2020

Poslední

nadechnutí před začátkem jízdy.
Vysočina, Volmanec.

***

Prosadila jsem si v rámci projektů jarmark pro Mary´s Meals a až teď zjišťuju, kolik toho mám.
Přestěhovali jsme se na hlavní budovu (samotný stěhování bych nejradši vytěsnila), mým čtvrťákům přibyly další hodiny a s těmi od SV je to už vražedný, taky uvádím holčinu po škole (to už jsem asi stará :-) ), do toho doma prvňák...
Připadám si (už takhle brzy) jak na hodně rychle jedoucím kolotoči, ze kterýho se zoufale snažím nevypadnout, jen ... nevím jak dlouho se dá tohle tempo udržet.
No, snad si to brzy sedne a naučíme se to.

Tak jsem si aspoň udělala relaxační koutek ve třídě... budu se tam utíkat vždycky, když skončím :-)!

 

Osobní fotky a pár obrázků z velkýho dne Emičky zase u mě.
Tímhle příspěvkem jsem se dostala konečně do současnosti :-).

2 komentáře:

  1. Mam to podobne, nastoupila jsem po MD (zacinam od nuly) , ctvrtaci, vlastni 4 deti, prvoskolkac lesni, prvnacka a prvak gympl. Dodelavam si 2. VS. Babičky zadne. Zacinam kurz kritickeho mysleni....Vase slova o kolotoči jsou trefna. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se čtyřmi dětmi, se školou, po mateřské a bez babiček ... respekt! Také jsem šla po mateřské do čtyřky, připadala jsem si jak po lobotomii... ano, mohlo by být ještě hůř :-), ale hodně to dělá ten nadúvazek.
      Taky si dodělávám dlouhodobé kurzy (H-mat navštěvuju už 5 let + další), to už ani nepočítám. Kromě prvňáka mě dožírá čtvrťačka s poruchou pozornosti :-). No, držme si palce :-).

      Vymazat