sobota 20. června 2015


Pořád někde lítáme, tak aspoň drobnosti posledního týdne.
Vzpomínka na vodu :-). Nutno dodat, že jsme se ani jednou necvakli, až při závěrečným čekání na zbytek osazenstva u břehu se jakýmsi nedopatřením ocitla moje noha mezi šutrama a lodí. Ošetřeno dámami dokonale, jen došly (nelepící) lepky z IKEA :-).
Nanukové opojení.
Milá pozornost od Ilonky . Měli jsme jen vypustit děti na hřiště, ale asi se budu muset začít na naše setkání trošku připravovat :-).
A supr velkej svetr z výprodeje v C&A, za celých 98,- Kč. 
Hezkej zbytek víkendu přeju!

5 komentářů:

  1. Zdeni, úplně výstižný. Pěkný fotky a holky s vlasama, dlouho jsem je neviděla, hlavně Anička je úplně jiná :-) Jaký máte vlastně plány na prázdniny? Písnu...

    OdpovědětVymazat
  2. Káťo, prozraď prosím, jak děláš zmrzku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, tahle je jen rozmixovaný jahody + javor.sirup + ovesné mléko, ale nic moc, raději máme jen samotnou dřeň. Ale chtěla bych zkusit jahody s pevnou částí kokosového mléka (kdysi jsem dělala jen pevnou část plechovkového kokos.mléka s rozpuštěnou čokoládou a byla fakt skvělá).

      Vymazat
  3. Noha vypadá děsivě, výstavní jelito, tak snad už se dobarvilo a vyléčilo.....levandule nám letos také krásně kvete, jen vždycky jaksi prošvihnu vhodnou dobu sklizně :o) a svetr, to je kup úplně famózní :). Krásné dny Lada

    OdpovědětVymazat
  4. kačí,
    to vůbec neřeš !
    To jen já mám vždy potřebu potěšit a o přebytky v domácnosti se podělit ;-)
    Už se těším na příště a snad si vezmeme i na hřiště všichni botičky ;-D
    Krásné prázdninové dny !

    OdpovědětVymazat