středa 17. září 2014







Památník obětem internace Králíky - s dětma jsme jen nahlídli, ale... výživné. Měl by asi vidět každý.



Z dovolenky se nám v sobotu domů moc nechtělo.
A po cestě byly ještě Králíky.

9 komentářů:

  1. úplně jsem se dojala!achjééééé...tam sjme trávili před pěti lety naši svatební cestu...nádhera...slza ukápne:)strýček má na dolní moravě takové....no stavení. často tam jezdíme!a hned vedle na kopci je socha poutníka...a taky mariánský pramen...a kralický sněžník, a ty potůčky všude...ach jooo.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) já se taky dojala, i když jsem tam byla poprvé, bylo tak zvláštně teplo, přitom mlhavo a melancholicky...k prameni jsme se vydali směrem dolů, ale nějak se nám podařilo ho minout (asi u toho potoka jsme měli ještě odbočit, ale nebylo tam značení a mapu jsme neměli), tak aspoň máme důvod se tam vrátit... okolí sněžníku jsem moc neznala, ale musím říct, že tam bylo fakt krásně.

      Vymazat
    2. jo tam se jde kousíček přes potok a je tam sloup a pramínek. aŤ žije mlhavo a melancholicky!ale musím říct, že pomalu začínám trpět, tady na smradlavym smíchově. ach jo!ale třeba se konečně někam vy....aspoň v sobotu!díky za krásný fotky:)

      Vymazat
    3. rádo se stalo ;-), tady u Parama to taky neni uplně ok...:-( a s tim pramínkem nám to došlo, když jsme došli dolů, ale už jsme neměli čas se vracet...tak příště

      Vymazat
  2. To je taková krása!!!!Proč lidi jezdí do ciziny???Ty šípky, ta kaplička, ta alej!!!!Snad se tam taky někdy podívám....díky!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný fota! Tak to jste byli už kousek od nás :-) Kdypak dohodnem tu návštěvu? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No? :-) až se zajedeš v práci, dej vědít. Třeba až udělám kondiční jízdy dojedu osobně ;-) (ha ha ha)

      Vymazat
    2. Ha ha ha, beru tě za slovo! :-) Dojeď - dojeďte! Stavte se kdykoliv, v práci ok.

      Vymazat
  4. Dneska jsme tam s Elíkem byly a bylo tak krááááásně. Moc ráda na Hedeč jezdím, určitě se někdy vraťte a prozkoumejte okolí víc. I procházka na Křížovou horu je krásná. Ty výhledy jsou nádherný.

    OdpovědětVymazat