sobota 7. ledna 2017

Vzpomínáme



na všechny krále, kteří dnes i v ostatních dnech vyrazili do vymrzlýho terénu.
A na první koledování obou holek.
Moc mě mrzí, že když si to už konečně můžou užít, trčíme doma - těšily se, až budou moct vyseknout celou koledu včetně Emčinýho "černýho" sóla vzadu.
Bohužel mě ve čtvrtek srazila zimnice zpátky do peřin a pan otec taky mele z posledního.
Ta imunizace v prvním roce po šestiletém domácím pobytu mi dává zabrat :-(.

Tak si pouštíme koledy Zuzany Lapčíkové, zpíváme "Kristusa" Pána :-) a pořádáme domácí biatlonové závody.
Pěkný víkend přeju!

10 komentářů:

  1. Dobrý den,
    jsme na tom stejně. Po 8 letech doma, zpátky ve škole a furt na hromadě... ale všechno, doufám, jednou pomine i ty nemoci. Vinšuju Vám zdravý a pěkný nový rok a ať se Vám dobře daří. A za sebe věřím, že příští rok už vyrazíme do terénu aj my :) Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Pavli a přeju postupnou úspěšnou imunizaci! Příští rok budem za hvězdy! ;-) A samozřejmě dobrý nový rok.

      Vymazat
  2. Je mi líto, že přišel moribundus, ale to je asi skoro všude...Já mám opak, jsem druhý rok v důchodu, pěkně v klídku mezi svými...a stačí mi vyrazit do města trolejbusem nebo do obchodu...A už prskám...Tak ať jste brzy všichni fit...Ráda u tebe čtu, tak ať jsi jako rybička...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milky, díky moc! Mám pocit, že práce přibývá a blogu ubývá, ale pokusím se s tím něco udělat :-). Hodně zdraví přeju!

      Vymazat
  3. Kači, přeji brzké uzdravení! Proces imunizace znám - když jsem začala pracovat (byla jsem v kontaktu s lidmi) tak ten první rok byl náročný. Pak jsem naopak byla odolná nejvíc z rodiny (ze srdce Ti přeji, abys to měla stejné). Teď se potýkám s batolecími bacily a je to překvapivě náročnější než jsem čekala. Držte se! P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Peti! Já právě myslela, že už mám tohle všechno za sebou! První rok po škole byl náročný. Pak už dobré. Tak trochu jsem doufala, že i naše dětský bacily budou imunizační, ale ty se asi nepočítají :-). Mějte se krásně!

      Vymazat
  4. Vieš, že keď sme ešte bývali v Bratislave, boli sme v spoločenstve pri kostole vedení aj k prežívaniu tohto sviatku ako záveru Vianočných sviatkov, deti mali duchovnú prípravu a nacvičili divadielko, dokonca prijali aj Mila a hral, hoci len somárika:-) a Dorotka mu pomáhala, deti dostávali ešte darčeky, na čo sa veľmi tešili... je to vplyv liturgie východného obradu....najviac som asi prežívala posväcovanie príbytku:-)
    Drž sa, posilňuj sa eucharistiou:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě! A my ještě uklízeli jesličky a odstrojovali kostelní stromky a mohli jsme sníst tolik perníků, kolik jsme chtěli :-). Proto mě to mrzelo, už druzí Tři králové prokaučovaní (loni jsme zběsile rekonstruovali a já vyvářela). Jo, a to posilnění dělá hodně. Kolikrát se až divím, z čeho všeho mě dostane.

      Vymazat
  5. Zdeni, přeju brzké uzdravení!!! 😉 My jsme na tom bohužel podobně...tři týdny před Vánocemi, ted zase nanovo, hlavně ty blby dutiny 😕 Taky jsem si představovala náskok do nového roku trochu jinak...drzte se a zdravím i holky a pana otce 😁😁😁 To jsem se od srdce zasmála...zbožňuju tvoje "názvy" 😉😉

    OdpovědětVymazat
  6. Kači, držte se. Řádí to všude a hlavně pořád (taky to poznáváme a to jsem doma :-)).pa

    OdpovědětVymazat