středa 13. ledna 2016




Tak už pět.
Před chvílí jsem hledala neviditelný břicho pod košilí a teď je předškolák. 
Co jsme spolu všechno zažili, mi vždycky naplno dojde, až když se probírám starýma fotkama.

Včera si přála špagety se špenátovou omáčkou a lososem. A mrkvovej dort
(Výjimečně s čokoládičkou, ledovou domácí. Kokosový olej + datlový sirup + dobré kakao přibližně ve stejným poměru - rozpuštěno, promícháno, ztuhnuto ve formičkách, na jejichž na dno můžou přijít strouhané ořechy nebo kokos. Lahoda neskutečná). 
Dostala princeznu "Sochii" a byla šťastná (ne až tak my, ale moc ji chtěla).

Jsme všichni nastydlí, nějak nefotím, nic netvořím, na nic a nic si nemyslím.
Hibernace.

12 komentářů:

  1. Přejeme vše nej! na mrkvový dort se chystám teď k mužovým narozkám :-)Skopalovic (nějak mi nejde vložit můj profil, no nic :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Opožděně Aničce všechno nejlepší. Já vždy tápu, kolik ji to vlastně je a ona je to taková slečna. A to jde už od září do školy?
    Dort vypadá krásně, tak sněhově,...super trefa!
    Ps. Jak to děláš, že na nic nemyslíš, potřebuji recept :-)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne ne, Evi, ještě ne. Díky moc. Recept jsem sem dávala už tolikrát, že mě nenapadlo odkaz vložit znovu, ale díky za upozornění, vložím do textu :-).

      Vymazat
    2. Myslela jsem si to (s tím předškolákem :-)). A recept, to byl jiný recept, na mrkváč znám, ale aspoň jsem dopomohla k dokonalosti :-).
      Pěkný víkend!

      Vymazat
    3. Jaký recept? Nezapomněla jsem na něco? Klidně mě virtuálně kopni do hlavy ;-).Myslela jsem, že píšeš o dortu, toto je mrkváč, jen místo sladkýho krému neslazená šlehačka a ledová čoko.

      Vymazat
    4. Recept byl myšlen na tvá slova v textu "nic a nic (si) nemyslím". Já to pochopila, že necháváš jen tak myšlenky plynout,nic si nezabíráš, ničím se nestresuješ,... prostě taková vnitřní pohoda. Nic víc v tom nehledej :-). Asi už mám špatnější vyjadřování. Je to větší a větší boj.
      Ale zeptám se tě ta ledová čoko je dělaná, domácí?

      Vymazat
    5. Jo ták, tak to prepáč, chyba na mým přijímači... No jo, přitom to je tak jasnýý. Tak to nevím jak jsem toho dosáhla, asi časem a jo, je to docela pohoda ;-). Ale tu ledovou čoko tam mám psanou, že je domácí, na tý mě nenachytáš. ;-) ;-) ;-) pěknej víkend!

      Vymazat
    6. Jéééé, tak toho jsem si nevšimla zas já (o té čokoládě).
      Úsměvný pokec :-), díky!!!

      Vymazat
  3. Ty spagety s lososem a spenatem vypadaji totalne k nakousnuti!!!
    Muzu, prosim, poprosit o recept?
    Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na fotce jsou celozrnné točené tyčinky se špenátem (pozměněný recept Monči odsud: http://unasnakopecku.blogspot.cz/2015/12/slany-trhaci-kolac.html ), v textu jen zmiňuju jídlo popsané tady: http://katorovo.blogspot.cz/2015/03/navrat-zpatky-druha-varka-tipu-na.html, který si Anka přála :-). Snad je to tak srozumitelné :-).

      Vymazat