Ve škole je to samej covid, blicí virózy, karanténa žloutenky.
A já jsem si od Aničky přivezla tašku biočesneku.
Luke syrový nerad, a i já ho vlastně těžko trávím, takže jsem ho upekla.
Updatovaný postup odsud.
A něco ostřejšího navrch k servírování.
Já stále míchám orvietské koření (byliny, chilli, česnek) s troškou oliváče.
Tady na kváskovým chlebu, ale i s opečeným bílým chlebem je to výborný.


Děkujeme za recepty. U nás taky blicí virózy, naštěští jednodenní, za to už dvě za tenhle školní rok.
OdpovědětVymazatu nás dnes také horečka+zvracení, chjo.
OdpovědětVymazatJinak kdysi poradila zpěvačka Eva Pilarová, že se má česnek krájet "po délce", vyndat střed a pak že neškodí v žaludku. Dělám to tak a asi to funguje.
Z Jizerek zdraví Olina
Ano, to dělám taky, říkám tomu "vyndat duši" :-). Ale syrový nezvládám ani tak, pečený tak tak. Srdečně zdravím do Jizerek!
Vymazat