pondělí 3. srpna 2015

Nedávno si náš pankáč uvědomil, že je žena. Od tý doby je pořád před zrcadlem a před objektivem zaujímá pózy :-). Někdy to nesem těžce :-).

Hele, Íjo, už plujem do komory.


Ta kytka ve spáře, co se několikrát za den potopí a zase vynoří, mě fascinovala.


Dáma s Kuňkou.

Po dlouhý době víkend doma.
V sobotu jsme si udělali čas na celodopolední obalování a smažení kupy cuket a patizonů, jako aby zbylo dost i na odpolední oždibování zastudena - přecpali jsme se náramně.
Odpoledne se Anička po několika měsících slibů dočkala plavby na "jejím milovaným Arnoštíkovi".
S Lukorem jsme si při neustálým sundavání dětí ze zábradlí, z židlí a vytahování zpod nohou číšníků moc neodpočali, ale už jsme si zvykli.
Byly u vytržení.
Neděli jsme prospali.
To se někdy prostě musí :-).

10 komentářů:

  1. :-)) Prej pankáč... Sluší jí to.
    Pro změnu jdu opět pro "recept": jak se to jako dělá, aby tu neděli prospaly i děti? Jsme na to za pět let ještě nepřišli. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ehm, tak... Ema spí pravidelně. Když Anička chodila do školky, spala většinou taky, to teď ne, takže spíme na etapy a tudíž je prospaná celá neděle :-). Muž jde hned po obědě s Emou, Anička si hraje a pak si jdu (někdy) dvacet dát já, jenže z dvaceti je většinou stodvacet, takže se snažím nespat. Ale tuhle neděli jsem vytuhla taky. Anebo, když nikam nespěcháme, nechá mě muž spát ráno dýl a já jeho po obědě. Prostě jak kdy :-).

      Vymazat
    2. Jo tak na etapy, to jo. Já si představovala, že spíte synchronně. ;-) :-))

      Vymazat
    3. Někdy jo, ale velmi vzácně ;-).

      Vymazat
  2. hele, jakej pankáč?? takhle vypadám taky, teda ne úplně, já mám navíc vlasy momentálně ostře červený B-) h.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. klíd Hani...;-) myslím duší pankáč, víš? Viz třeba: http://katorovo.blogspot.cz/2013/01/ten-den-se-narodili-jenom-oni-dva-arpad.html
      :-)

      Vymazat
  3. To je parádnice!
    U nás to začalo o nějaké ty roky dřív :-)). Šále, klobouky, korále a cokoliv se "točí" prostě nesmí chybět :-)))). Kolikrát se až divíme, co si vše dokáže na sebe nahastrošit :-)))).

    OdpovědětVymazat
  4. Zdeni, pěkný fotky. A Anička na tý první a poslední, no úplná modelka a jak pózuje. To je stejně krásný, jak umí být ty děti "důležitý" :-) Supr, že jste si to užili, my byli pod Kuňkou min.týden a bylo to moc fajn. Odkoukávání taky známe, ale spíš v tom druhým smyslu....to špatný se "chytá" ještě líp! :-))))

    OdpovědětVymazat