úterý 19. dubna 2016


Říkala jsem si, že mi bude fakt chybět ta plaňka před okny "na starým".
Ale naštěstí mám stejnou i pod novým oknem.
Přistihla jsem se, že ani nemám chuť zprovoznit myčku, když mám při mytí takovej výhled.


Člověk si říká, proč tak blbnu, když bydlíme jen o dvacet metrů vedle, ale i tak se chytám všeho známýho.
Práce se zastavily, pořád spíme a Lukor dnes odpadl se střevní chřipkou.
Prý je to normální.

7 komentářů:

  1. u mě platí úměra - více myčky, méně ekzému. k oknu místo nádobí hrnek čaje :) h.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme myčku nikdy předtím neměli, ale všichni říkají, že nevím o co přicházím :-). Asi máš pravdu.

      Vymazat
  2. Máme ji chvíli a teď se polámala. Až jsem se zastyděla, jak jsem si zvykla a jak mi chybí. Pociťuju to asi tak, jako bych se od pračky vrátila k praní v kýblu. Vyřešeno ale nemám, jak moc velké znečištění oproti ručnímu mytí způsobují přípravky, co se do myčky na mytí dávají. A taky by mě zajímalo, jestli to myčka dobře opláchne. Samé otázky :) h.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jako "máme ji chvíli a teď se polámala"? Co máte za myčku? Oni mi to všichni přirovnávají k tomu praní v kýblu a to asi chápu, ale pocitově si neumím moc představit, když nádobí zasychá a je nějakou dobu "uvězněno ve skříni", než se umyje. Pak taky poslouchám, jak se komu pokazila myčka a co všechno to způsobilo... (jsem katastrofik, co?) Co se týče přípravků, ty kolikrát na návštěvách ze skleniček cítím, což jsem řešila nákupem přípravků z mýdlových ořechů Yellow and Blue, no uvidíme. Ten oplach už je jen taková třešnička na dortu :-).

      Vymazat
    2. Je to Whirlpool, máme ji přes dva roky. Polámala se ale mírumilovně, nikde žádné kaluže. Mýdlové ořechy zní fajn, doufám, že se Ti osvědčí a já si je zakoupím :) pěkný víkend a jaro v novém. Je u vás hezky. h.

      Vymazat
  3. dva roky jsme bydleli v bytě z novou myčkou, než jsme ji začali používat :-) A zvykli jsme si vcelku rychle, do nového bydlení už ji mám taky naplánovanou, ale tu menší (vadí mi, že když ji nezaplním a nepustím za den, smrdí). Kupuju eko tablety v dm a půlím je, stačí to a přípravkový zápach necítíme.
    Jináč velice gratuluji k úspěšnému dokončení a stěhování, jste rychlíci!! A ta dlažba v koupelně eňo ňuňo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to docela chápu! :-) Jediné moje kritérium výběru bylo, aby šla mýt poloviční dávka, protože ani nechci, aby tam to nádobí zasmrádalo dýl, než jeden den ;-). Díky za tip na tablety, já koupila v záchvatu velký balení gelu z mýdlových ořechů, tak doufám, že to bude fungovat.
      Díky za gratulaci i koment, pěkný víkend!

      Vymazat