sobota 25. ledna 2014

To bylo radosti z placek ... :-)


Dvě novější písničky chtěla Anka poslouchat asi hodinu :-) ...


Nejintenzivněji využité tři hodiny za poslední půlrok.
Muž mi nabíd, že pohlídá děti, aby mi z toho dlouhodobýho ležení v posteli nehráblo, takže jsem se tlustě namazala všema mastma, zanechala doma lahvičku mlíka a vyrazila.
Nezvyk, mezi lidma.
Ale super pocit, už v MHD plný studentů.
Pivo z kelímku, co jsem si mohla tentokrát dovolit. 

Tady to všecko před rokem začalo.
První plnohodnotnej živák našich oblíbenců (když teda nepočítám "natáčání" klipu, kterej se nakonec celej přetočil).
Pomalu bych mohla založit štítek Zrní :-).

Krátce po něm a po  koncertu pro Karla  nás navštívila Ema (ani jsem si nemusela dělat těhotenskej test, jak jsem se šíleně zhoršila), se kterou jsme v prenatálním stádiu navštívili ještě asi dva letní koncerty venku.

A teď, o rok starší, tolik změn a zase tady, rozmnoženi o jednoho člena rodiny.
Vždycky, když přijedou, napadne sníh.
První řada vlevo s pitím pod topením, s tím rozdílem, že za mými zády se tlačí a foťáky vedle mě žhaví poněkud víc lidí :-).
Zisk Anděla za objev roku se musel někde projevit (jak Honza U. trefně na baru poznamenal: "... že se s váma vlastně bavíme, có? "), ale popravdě jsem to čekala ještě masovější a horší.
Repertoár až na pár písniček podobný jako loni, ale aranže daleko propracovanější. 
Víc vynalézavých nástrojů - kufr, zohýbaný činel a "babiččin kastrůlek" - ten mě dostal :-).
Přídavků jsme se nemuseli opakovaně dožadovat, naložili nám hned tři najednou :-).

Víc se drbu, ale na duši je mi o moc líp.
Díky za hlídání a doprovod!

P.S. Pro neznalé věci :-): nejsme magoři, co svým dětem nutí naši oblíbenou hudbu. Ale jelikož ji znají už prenatálně, pochopitelně ji vyžadujou na úkor všech "hudeb pro děti". A my jsme rádi, že mají dobrej vkus ;-).

6 komentářů:

  1. Dobré ráno:-)
    No závidím, co bych to nepřiznala. Já Zrní poznala až přes Radůzu.
    Moc se mi líbil ten starý článek, jak jste na ně chodili, když ještě nebyli tak známí - u nás Čechů mi totiž přijde, že co se týče nějakého umělce nebo skupiny, tak mají nejvíc fanoušků, až když jsou jako fááákt slavní - a když umřou.
    To najednou každý řve, jak ho poslouchal, jak byl nej atd. To mě štve.
    Anička už má založené pařmenské geny:-)) Jen já někde udělala při výrobě chybu, Kuba byl prenatálně na vandrech, na raftu, i na skálu "lezl". a prd:-)) Ale víš, že mi až díky tvým článkům něco došlo? Kuba když tancuje, tak se mu děti smějou. No, nezlobím se, to se nedá vydržet s kamennou tváří. To je jako když robotovi dochází baterky. A jak jsem si po dlouhé době pustila Kašpárka - tak najednou proběhlo osvícení - TO JE ONO, BABYPUNK a může pařit:-) A skvěle s těmi pohyby zapadne:-)
    Tak a´t máte super neděli.
    Ps. TY NEJSI LENOCH! Jsi matka:-))
    Jo a včera jsem tatínkovi připoměla story s tou arónií a zase brečel, prý:"Škoda voděnky, škoda voděnky":-))
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to je poprvé, co si tu o Zrní nepíšu sama se sebou, to mám radost, že je někdo zná a poslouchá. Jestli jsi je poznala přes Radůzu, tak to je znáš asi dýl než já :-). Naživo jsme je poznali až rok a něco zpátky a od tý doby, když jsou někde poblíž, nenecháme si je ujít.
      Anka byla taky prenatálně na vandru, na táboře, na vodě. Na první minivandr měla jít už teď v létě,ale už jsem pak nebyla schopna. Ale spacák jí donesl Ježíšek. A na tu hudbu je zvyklá, pokoušeli jsme vzít do auta třeba Uhlíře a Svěráka, ale to bylo pořád: nééé, tati, dej tam Honzínky!
      Tak to je dobře, že u vás Kašpárek jede taky :-). Bejbypank je bejbypank :-).
      Hezkej zbytek neděle!

      Vymazat
    2. Káťo, mám doslova na zádech pověšené dítě (bo mi prý vydešťoval - (vypršel) čas na pc) - nemůžu se u Tebe proklikat k jedné informaci, jestli jsi to byla Ty nebo kdo - narazila jsem na info o biokosmetice pana Hádka a je tam i pro at.ekzém - ale fakt nevím, neměla jsi od něj pleťovku?
      Mě láká olivový krém s bambuckým máslem, to já miluju miluju miluju a prý je to hutný krém bez vody, já už nevím čím se namazat. Oproti Tobě brnkačka leháro, ale já se v koupelně namažu a než oběhnu byt, mám zase suchý obličej a hlavně čelo tak, že se škrabu a "sypu"...v noci ještě najedu na info, ach jo, ještě mít konto které nevysychá-.....páááá Magda

      Vymazat
    3. http://eshop.karelhadek.eu/atop-derm-regeneracni-krem-atopicky-ekzem
      Tak už jsem našla blog, kde jsem tu kosmetiku viděla poprvé. Ty ceny, ach ty ceny...ale slyším na ni takové ódy...
      Třeba Tě tam něco zaujme, prostě jsem si na Tebe vzpoměla:-)
      Hezký večer, a jak bojujete s Emičkou a krmením?
      Magda

      Vymazat
    4. http://eshop.karelhadek.eu/konopny-olej-lzs

      Vymazat
    5. Jj, díky, Hadek je výbornej, ale teď si ho nekupuju. Všechny oleje teď po mně jenom stečou a omastí oblečení místo kůže, jinak si v lepčích obdobích kupuju jenom přírodní oleje včetně konopnýho tady: http://www.agro-el.cz/eshop/?language=cs , nemají sice označení bio, ale jsou z dobrého zdroje srovnatelného s bio a za příznivý ceny. Dobrý zvenku i zevnitř. A bambucký máslo (jak bio čistý od saloosu, tak s olejema Atopikderm odtamtéž) na mně teď vydrží nejdýl ze všech mazadel, ale zase mi balení vydrží na pár dní, jakou mám spotřebu (jak říkáš, projdu byt a jdu se zas namazat, ksicht se sype a pusu mám do krve oloupanou). Takže to pytlíkuju jak se dá a mažu se vším, nepozoruju rozdíl. Emu plně kojím, rejži už nevzala a stříhám metr, už jen dvanáct dní (plus další měsíc než si zvykne na zeleninu) :-)! Díky za optání, dobrou!

      Vymazat