pondělí 2. září 2013




Asi poslední výjezd na chalupu.
Ance slábnoucí sluneční svit tak nějak nevadil, pořád se chtěla koupat, ale v sobotu odpoledne už uznala, že je zima.
Bylo potřeba odstěhovat postýlku, aby měla Anka kde spát, než bude mít svůj pokoj a postel, co na ni čeká složená ve sklepě.
A skříň z půdy, kterou jsme přes léto renovovali do dětskýho pokoje a museli jsme ji odvézt už teď, abychom vůbec měli kam dát všechny dětské věci.
Tak teď už zbývá jen uspořádat ložnici a nějaké ty drobnosti.
Ani letos nestíhám smutnit z definitivního přesunu do města, jak se to všechno blíží ...
Tak zas někdy...?

6 komentářů:

  1. Anička je krásná holka! jj, léto to balí, ale teď zase začíná doba vinobraní, burčáku, babího léta, sbírání jeřabin a šípků...už se začínám těšit! mám ráda odpolední posezení na zahradě už sice ve svetru, ale v hřejícím slunci:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podzim taky miluju právě kvůli těm vinným radovánkám, i když s těma mám letos utrum :-( :-). Ale taky je to "naše" období, protože jsme se tou dobou s mužem brali,takže mi to všechno připomíná... jsem ráda, že nám svatba vyšla oproti původním plánům až na podzim, je to tak mnohem lepčí. To naše období teprv nastává, ale stejně ten návrat z chalupy do města každej rok těžce nesu...

      Vymazat
    2. My oslavili výročí zrovna včera:) já podzim nikdy moc nemusela, začínala škola a tak, ale čím jsem starší, tím víc si ho užívám, všechno se zklidňuje a pak atmosféra před Vánoci...ale vy letos to budete mít asi v pěkném tempu, tak ať se to všechno daří tak jak má!

      Vymazat
    3. Přesně! Taky to tak mám. A václavský poutě...:-) Tak snad jste si výročí užili, gratuluju a děkuju! S tím tempem se ukázalo, že to asi nebude tak horké, stačí mi prozatím to uspořádání, co jsme upravili a snad to do Vánoc vydrží, pak by mi to ostřejší tempo ani nevadilo...

      Vymazat
  2. Taky toho teda nemáte málo, dál držíme pěsti se stěhováním nebo aspoň tedy s úpravou nového hnízdečka! My už snad finišujeme s tím vším stěhováním a přesunováním věcí odněkud někam, už jsem si konečně i zabrala pár šuplíků v komodě i na miminkovský věci dole, tak jsem ráda, že to mám a nebudu lítat dál do patra!
    Jinak dobře, že nestíháš smutnit, aspoň nad tím přesunem nebudeš tak přemýšlet. Já věřím v krásné babí léto! A snad bude!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Zdeni, jsem nakonec ráda, že to ještě počká, začínám mít dost :-). Jsem spokojená, že mám konečně kam dát všechny věci a krámy, co nám tady dělají z bytu bordeliště :-). Vlčice je ráda, že má kam vrhnout svoje mládě :-). Jj, krásný babí léto! :-)

      Vymazat