sobota 27. července 2013


Svatá Anna sice přinesla ranní chladna o teplotě asi tak 28°C, ale včerejší Ančinu oslavu svátku jsme si užili dosyta všichni.
Dort z čokoládové pěny (jo, půl roku nádherný Ančiny pokožky bez pupínku postupně otupilo moje náročný stravovací zásady vůči ní a dostala zase jednou to, co má tak ráda. Průmyslově vyrobené sladkosti jsou pro ni sice pořád tabu, ale doma uvařené jídlo, pečené dezerty z kvalitních surovin a domácí zmrzliny už jí bez omezení. Naštěstí si pořád myslí, že lízátko je na mávání a já ji při tom ještě nějakou dobu ráda nechám, však on jí to vysvětlí nějaký dobrodinec ve školce :-) ).
Mašinky z Ikea (nerozlišujeme hračky na holčičí a klučičí, krmí medvědy v kočárku a vaří v kuchyňce stejně jako si hraje s autama a vlakama) měly úspěch.
A hlavně... její první večerní koncert. Fesťákovej! Jak jinak než Zrní.
Dlouho jsme to nechávali otevřený, čekali jsme, jestli odpoledne tvrdě usne vedrem, aby večer vydržela (usnula).
Dlouho jsme obcházeli na Kuňce kolem, jestli jí nebude vadit hluk (nevadil). 
Tak jsme si na poslední chvíli koupili lístek a bylo to parádní.
Vydržela celej koncert zaujatá bez muknutí, na to, na co paří doma, pařila na otcových zádech a nadšeně tleskala.
Skoro osmiměsíční "prenatálec" taky vůbec neprotestoval (a to je poslední dobou co říct).
Jsou prostě naši :-).

4 komentáře:

  1. Poslední foto parádní! :-) Fajn, že jste si Aniččin svátek užili, my na vás moc mysleli. Dort vypadá úžasně a určitě tak i chutnal :-) U nás taky tyhle mašinky frčí. Jinak super, že si "prenatálec" (to se mi líbí) užívá s vámi, jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj, vše nej Aničce a na mašinky se těšíme na Vánoce :-) teď vše finanční putuje na rekonstrukci, ale ještě že jsou ti kamarádi, kde si vyhraje :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké fotečky - hlavně ty spodní..:-)

    OdpovědětVymazat