pátek 14. března 2014

Vozová hradba ;-)

Juch !

Pomni, sestro ... ;-)

                          To je taky moje, jo?                                                                                             emlmmlchechm ...

Emě je od úterka 5 měsíců a z "vozové hradby" (košík, který pro nás po porodu zapůjčila babička a opravil děda - díky!) za chvíli vyroste.
Vypadá stejně jako její sestra! A je tak jiná ...
Anička se byla v jejím věku ochotná otočit jenom z břicha na záda (aby nemusela pást :-) ).
Ema se otáčí obráceně - ze zad na břicho. Už ani "neřve do země", pase ráda a koulí se takhle podle toho, kam potřebuje.
Anička nebrala nic do pusy - Ema tam strká všechno.
Anička se sice zuřivě bránila prvnímu příkrmu (dala jsem jí ho právě, když jí bylo pět měsíců, neb mezi pátým a šestým měsícem údajně mají děti nejsnáze přijímat nové věci), ale pak si nevybírala.
Ema se na příkrm před měsícem tvářila flegmaticky a dokonce zeleninu přijala, ovšem po deseti dnech opět odmítla jíst cokoli kromě mýho mlíka (a to už jsem koupila ze zoufalství i UM - s tím jsem si u ní neškrtla vůbec, ale nechci jí ho nutit, když vím, jak Anduli tenkrát nesedlo).
No takže u nás všechno při starým (ještě nedávno jsem si neuměla představit, že vydržím kojit do 5 měsíců), já stále tuze "krásná"... :-(
Ale Ančí ve věku Emy měla už náznaky ekzému, což Ema nemá.
A to mě těší!

Hezkej víkend, i když se má pokazit počasí.
Ale nám to neva, jdeme (opět) navrhovat kuchyň a vybírat obklady do koupelny (trochu mě děsí, jak rychle se moje představy mění).
Tak snad ne zbytečně a nebude to už dlouho trvat.

5 komentářů:

  1. Se nám povedla;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ema je tak nádherná :-) tak ať se máte hezky.

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně hezká holčička, takové poupátko. Katka

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná surikatka...dobře vykrmená:-) klobouk dolů, maminko:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Zdeni, jsi borka! I když sis hodně zkusila, na Emě to není vůbec vidět, tak nádherně se usmívá! A teda úplná kopie Aničky, to u nás nehrozí:-) Hezky si holky užívejte. A vyberte pěkný obklady :-) Ať to pak můžeme zhodnotit :-))))

    OdpovědětVymazat