pondělí 21. října 2013

Vlevo Anna, vpravo Ema

Holky naše zlatý.
Ema spí celou noc, chvílema o ní ani nevíme (i když by nám někteří po Andulce přáli pořádnýho hyperaktivce) :-).
Zatím.


Aby té euforie a šťastných hormonů nebylo na mě moc, srazil mě na kolena ekzém, jak jinak.
To, co tady na pokračování o ekzému sepisuju, je tedy bohužel slabý kalibr na těhotenský a kojicí hormony, nebo jsem nějaká anomálie :-(.
Ležím se zimnicí, tělo jeden strup a poněkud mi hrozí nástup do nemocnice i s Emou nebo předčasný odstavení.
Snad to bude dobrý.
Nepíšu to, aby mě někdo litoval, jen abyste věděli, proč se neozýváme.
Zatím si tedy užijte tu holčičí podobu a hezký týden všem!

9 komentářů:

  1. Držím palce.....malá je kočka..... Teda obě jsou:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kači, tak to je mi líto...at jsi co nejdřív fit!!! Holky jsou si teda děsně podobný, nejdřív jsem myslela, že to je všechno Ema :)). Držte se...

    OdpovědětVymazat
  3. Katorku, moc na vás myslím a držím pěsti, ať se tě to pustí a jsi brzy fit + ať nemusíte do nemocnice! :-( Holky máte krásný, neuvěřitelná podoba, aspoň někde :-) My to máme úplně naopak, snad zatím! :-)) Drž se.

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palce, ať to JE dobrý! A holky jsou krásné a jako naklonované:)

    OdpovědětVymazat
  5. Netuším co se mnou jednu udělá těhotenství, ale vaše rady ohledně ekzému dodržuju na 98% a opravdu fungují, ale používám řadu protopan, kteár mě nejspíš zachránila od zbláznění ze svědění a ekzém je pryč. ovšem netuším, jestli by to zabralo při takovém stavu těla, jako je po porodu... tak ať všechno zvládnete!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju všem a Vám za zpětnou vazbu, to mě fakt těší. A s těhotenstvím buďte v klidu, já ještě neviděla v těhotenství naprosto žádnýho ekzematika, co by vypadal jako já. Pes bude nejspíš zakopaný jinde, protože já jsem bohužel vůči věcem z lékárny, co normálně lidem pomáhají, imunní :-( a to i za mnohem mírnějších stavů.

      Vymazat
  6. Přejeme hodně sil a hlavně ať jste brzy fit! Podoba holčiček je neuvěřitelná, jsou kouzelné :-) Držte se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, už je to lepčí. A už se těším, až ukážete i vy tu vaši krasavici! :-)

      Vymazat
  7. Katorku, jste prekrasna rodina ... :-) moc vam to preju, holcicky sj jsou tak krasne podobne ze to ani neni mozny.. normalne jsem na tohle poznavani miminek totalne mimo ale tady je to videt strasne :-) chtela jsem ze vsedniho dne, vam vsem poprat hlavne zdravicko, cele rodince a ty se co nejdriv vykuryruj.. normalne ty fotky dojimaj.. a urcite se ozvi az ti bude lip, rady s magdickou prijedem.posilamr pusinky , alooha :-) pozdrav Lukyho(chtela jsem to zadat z google uctu, ale neslo mi to tak se nezlob za anonimitu) Peta Harbichova

    OdpovědětVymazat