středa 23. října 2013




Je taková trpělivá.
A modrá je dobrá (kdyby se chtěl někdo dotazovat, zda jsme podle barvy bodýčka čekali kluka)! :-)
Ani podle barvy půlky natřený skříně ani podle hadříků jsme si fakt nemysleli na kluka a opravdu nejsme smutní z toho, že "se nám nepoved páreček", jak se nám snaží někteří podsouvat.
Naprosto chápu, když někdo touží spíš po klukovi nebo po holčičce. Ale :
Neutrální a modrý věci jsme kupovali z ryze praktickýho hlediska už před Aničkou (jsem v tomhle tak napůl chlap), protože jak známo, modrá holkám sluší, kdežto růžová klukům moc ne :-).
Jak jsem už naznačila, muž se naprosto nebrání být doma obklopen ženama :-), spíš naopak.
A já jsem sama nevěděla, "co" si přát víc.
Vyrostla jsem mezi chlapama, před Aničkou jsem si neuměla představit mít dvě dcery, na druhou stranu mi bylo líto všech těch hadříků a kabátů, co Anička ani nestihla unosit :-).
Mohla bych takhle pokračovat, u mě to bylo vždycky 50:50.
Kdybychom dostali příležitost vychovat světu pořádnýho chlapa, byli bychom za tu výzvu rádi stejně jako za tu příležitost vychovat mu další pořádnou ženskou.
Miminku jsme dali pracovní název Antonín, protože mi všichni věštili z tvaru břicha naprosto zaručenýho kluka :-).
Hrozně mě zajímalo, jak bude miminko vypadat, ale nějak jsem si ho nespojovala s konkrétním pohlavím. 
Byla jsem zvědavá, jestli bude zase po tátovi, nebo trochu po mně.
Jestli bude podobný Aničce, nebo jestli bude úplně jiný.
Jak by vypadaly naše geny v klučičí podobě, ale taky jak by vypadala další holčičí "verze".
A takhle to bude pořádná "Výchova dívek v Čechách" :-)...

8 komentářů:

  1. Ta je krásnáááááá !!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Jaký má krásný kukuč, neuvěřitelné! :-) A Zdeni, s tím předpovídáním pohlaví, jmen, podoby...naprosto soucítím a chápu...my měli takových předpovídacích bab taky dost...teď nejčastěji slyším větu.."tak do třetice holčičku"...je to sranda fakt, už na to nemám co říct :-)) Holt si někdo nedá pokoj, ale my už se tím už jen bavíme :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já chci taky takové vykrmené miminko ( naše Pavli má zatím 2,60)
    Kači Ema je nádherná, obě holky se Vám fakt povedly.S těma řečma od kamarádů a příbuzných ohledně dvou holčiček jsme na tom stejně, tak nezbývá než říct "nech si kecy na koledy " a poslat je do háje.Hodně sil hlavně v noci přeje Libuš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Libuško, Ema je vykrmená pouze těhotenstvím, máme momentálně s přibíráním problémy, takže o nějaké vykrmenosti nemůže bejt řeč, už jsem uplně ohryzaná a doktorce se to furt nelíbí, takže bojujem na stejný straně... :-) držte se!

      Vymazat
    2. Libuško, tak jim řekni, že se to v lepších rodinách nemíchá :-) Tohle jsem nedávno někde slyšela a vcelku se mi to zalíbilo :-) Jsme na tom úplně stejně, až na to opačné pohlaví, takže kecy slyšíme taky! Držte se, ať vám ty holčičky krásně přibíraj!!!

      Vymazat
  4. Ta má krásný kukuč :-))) My to s modrou barvou máme podobně, Eliška oblíkne v její velikosti jen modrý věci, takže v kočárku vypadá jako chlapeček a už nám i kolemjdoucí chválili "hošíčka" :-)) Modrá je praktická a růžová klukům fakt nesluší, takže souhlas v praktičnosti!! Ať Vám holčičky dělají jenom radost, máte krásný fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z toho si nic nedělej, nám Aničku oslovovali jako kluka až donedávna, co jí trochu povyrostly vlasy, jinak jak navíc nemá náušnice, všichni byli vedle. Tak doufám, že taky tu vaši krasavici někdy ukážete, třeba na FB, jsme už pěkně zvědaví :-)...

      Vymazat