sobota 7. března 2015



Jaro v kuchyni a krokusy v krokusech :-).
Hezkej zbytek víkendu včetně emdéžet, slavíte-li ;-). 

(je to sice trošinku takový to must - have, o kterým psala nedávno Rosa , ale nemohla jsem si pomoct ;-) ... )

9 komentářů:

  1. Kačí,
    přesně takové krokusy už mám v truhlíku za okny, nevydržela jsem to volání jara, ale pevně doufám, že nepomrznou !
    Jinak mi slavíme už dnes, Tomův svátek a naše výročí seznámení :-)
    Nastrojili jsme se , uplatili babičku na hlídání a vyrazili jsme i na véču, ale skončili jsme v Afi v KFC ;-)
    Dnes měli vyjímečně otevřeno do 19h. :-o
    Syn kupodivu už spí a tak jsme si nalili bílé a asi si pustíme nějakou romantiku.
    Krásnou neděli mdéžet!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, i vám všem domů! A gratulace ke všem příležitostem ;-)!

      Vymazat
  2. Říkala jsem si, že mě touhle fotkou nedostaneš, že to kvete skoro na každém blogu atd...ale když se mrrrknu ke mě na okno, kde je ta "nudná" klasika, hycinty (mám žlutěrůžové) a narcisky....a pak po několikáté na Tvou fotku, pořád jen žasnu a žasnu nad tou bílou barvou. Krokusky vidím všude jen temně fialové a tohle je tak NĚŽNÁ barva...
    Hezkou neděli, ženo!
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, já vím, že to je takové to "must-have", co o něm skvěle píše Rosa ( http://www.rosamitnik.cz/2014/12/blogerovo-desatero.html ). Od té doby to mám pořád na paměti :-), ale tohle mi dělá takovou radost, že si to chci uchovat :-). S tou barvou máš pravdu, je taková... baletkovská... ;-). Ale stačily by mi i ty "klasiky", o kterých píšeš. Tak hezký svátek, ženo!

      Vymazat
    2. VÝTLEM TÝDNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prochechtala jsem se k slzám, u adventních voskovek jsem zařvala tak, že přiběhlo dítě zkontrolovat duševní stav své živitelky:-)
      Magda

      Vymazat
  3. Krokusy v malině, moc krásné....kytku si musím koupit asi sama, jelikož můj muž říká, že kdyby mi dal kytku, tak bych si určitě myslela, že něco proved....:o). zdar Lada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laduš, já si taky krokusy koupila sama ;-). A co se týče "svátku", docela jsem se bavila názory, co jsem slyšela. Souhlasím s muži, že je to jak na Valentýna "na povel" a že tohle teda néé. Chápu i ty, co mají na mdž blbý vzpomínky díky minulýmu režimu. A chápu i ty, co říkají, že den matek je jen pro matky a takhle to je aspoň pro všechny ženský. Já chápu všechny :-). Kytky dostávám různě, i ty vlastnoručně trhaný a mám z nich radost, nenapadlo by mě je očekávat plánovaně (a už vůbec ne na "svátky" jako je valentajn) a tyhle jsem dostala v týdnu. Ale naprosto beru i jiný pohledy mužů :-). To co říkáš Ty, jsem už taky slyšela. :-) Je to normální.

      Vymazat
  4. Krásný příslib jara:-) Díky za jeho sdílení. Dneska odpoledne jsem cítila úplný příval jara ve vzduchu. Už se konečně blíží. Hurá!

    OdpovědětVymazat