úterý 7. listopadu 2023

Podzimní

jednoduchý vyladěný bezmasý jídlo, který jedli všichni, z věcí, co máme běžně doma.
Smetanu jsem dala živočišnou a pár strouhanců ovčího Pecorina navrch. 

Recept odsud.

4 komentáře:

  1. :-p To vyzerá dobre... Idem dopísať tekvicu Hokkaido do nákupného zoznamu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ešte raz ďakujem. Síce som si dnes na večeru nespravila tekvicovú omáčku na cestoviny, ale inšpirovala si ma a zachránila od dnesvečernej nerozhodnosti. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leti, to mě těší a třeba to vyjde příště :). Tahle omáčka je příjemná změna :).

      Vymazat
  3. Tyhle podzimní sýrový jídla mě fakt baví. Jako jak je tam dýně, ale celkově třeba rajčata, papriky a další věci, tak je to přesně něco pro mě. Prostě pohoda lahoda a navíc je to zdravé. I když jako ne že by to bylo samospásné. Užívám i liposomální vitamín C, ale to je prostě jen tak pro prevenci. :)

    OdpovědětVymazat