tag:blogger.com,1999:blog-1657549944596753902.post6647238783655461652..comments2024-03-28T21:57:50.089+01:00Comments on Katorovo: Rostlinněkator traktorhttp://www.blogger.com/profile/14741517717738143572noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1657549944596753902.post-12586886961076163482018-03-06T20:01:12.328+01:002018-03-06T20:01:12.328+01:00Přesně, sója není pro mě favorit no.1, ani bych ji...Přesně, sója není pro mě favorit no.1, ani bych ji moc neměla jíst (když už, tak občas tofu nebo tempeh), tohle mě zajímalo čistě z gurmánského hlediska, protože jsem to nikdy nestihla u Pierra a měla jsem na to hroznou chuť :-). Kouzlo asi tkví v marinádě, takže to příště zkusím se seitanem (ten mi k srdci moc nepřirost, ale tohle to snad zachrání), tak dík za tip. A těch knedlíčků jsem viděla povícero, v podstatě můžou být takové, jak píšeš (příp.jiné mouky) a ještě mě zaujala jedna varianta opěkaná, ale tu teď nemůžu znova najít :-(. Ty sladké varinty mě lákají hodně, hlavně ty s ovocem/ovocnou omáčkou :-). kator traktorhttps://www.blogger.com/profile/14741517717738143572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1657549944596753902.post-47105032821693192992018-03-06T19:12:10.165+01:002018-03-06T19:12:10.165+01:00Já bych ji taky neměla jíst, nebo aspoň v téhle fo...Já bych ji taky neměla jíst, nebo aspoň v téhle formě, toto byla spíš výjimka, zajímalo mě to :-). A základní recept na chlupáče: 800 g nahrubo strouhaných brambor, sůl, 1 vejce, 250 g hrubé mouky (měním různě druhy mouky a dělám další experimenty, zatím se vždy povedly). Vařit 8 - 11 minut dle velikosti. Jednoduché, rychlé.kator traktorhttps://www.blogger.com/profile/14741517717738143572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1657549944596753902.post-63361781606434345342018-03-05T19:42:13.344+01:002018-03-05T19:42:13.344+01:00Tak zrovna tohle jídlo se mi konečně podařilo ochu...Tak zrovna tohle jídlo se mi konečně podařilo ochutnat minulý týden ve Špaldě. Už jsem tam na něj šel asi po třetí, ale všechny předchozí pokusy už byly vyjedené a na mě nezbylo :) Tentokrát to vyšlo a byl jsem z toho úplně nadšený. Tvoje varianta vypadá luxusně! Akorát místo sójového masa bych doporučil spíš seitan. Pokud tedy nevadí lepek. Sójové maso je co se týče sóji asi ta nejhorší varianta potraviny - je nejvíce průmyslově zpracované. Ve Špaldě to také dělají ze seitanu. Ale tak jednou za čas to asi nevadí ;) A jaký recept máš na jáhlové knedlíčky? Prostě uvařit jáhly a smíchat s moukou (rýžovou) a hodit do vody? Takhle jsem dělal jáhlové škubánky s mákem :) Filip Holíkhttps://www.blogger.com/profile/11990757354004171355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1657549944596753902.post-50864081868587322832018-02-28T10:23:32.472+01:002018-02-28T10:23:32.472+01:00Soje se vyhýbám, ale ty knedlíky určitě vyzkouším!...Soje se vyhýbám, ale ty knedlíky určitě vyzkouším! vypadají super! i ty jáhlový zní dobře. Jsem takový knedlíkový amatér, ale budu muset něco vyzkoušet ukuchtit. díky za tipy :) <br /><br /><a href="http://simplyliving.cz/" rel="nofollow">Simply Living</a>Simply Livinghttps://www.blogger.com/profile/11190397448324933695noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1657549944596753902.post-25735613361474603892018-02-27T20:49:02.463+01:002018-02-27T20:49:02.463+01:00Sójové mäso u nás ide:-)
Moju štafetu prevzala Naď...Sójové mäso u nás ide:-)<br />Moju štafetu prevzala Naďa, skúsim ju sem odkázať, pa!Anonymousnoreply@blogger.com